Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Aanpak

Aanpak

At The Party plan van aanpak

Offerte aanvragen

Wij komen graag bij u op locatie, voor uw vergadering, meeting, receptie, borrel, productpresentatie, jubileum, opening  e.t.c. . Hoe wij dit doen?

01

Kennismaking

Om uw zakelijke bijeenkomst succesvol te maken willen wij graag weten welke ideeën, behoeften en doelen u heeft. 

Tijdens de kennismaking inventariseren wij o.a.

  • Wat is het doel en thema van uw zakelijke event. 
  • De locatie en inzet van onze gastvrije medewerkers
  • Het beschikbare budget

02

Creatief voorstel

De kennismaking en de besproken wensen worden vertaald in een creatief voorstel. Met hierin opgenomen de personele inzet, culinaire invulling en inrichting van de locatie. Alles in het voorstel draagt bij aan het realiseren van het doel en gastbeleving. Zijn er toch nog aanpassingen gewenst of andere ideeën? Geen probleem het voorstel aan te passen . 

03

De laatste checks en voorbereidingen

In deze fase draait alles om laatste details en de puntjes op de i. Samen met u bespreken wij de laatste praktische zaken. Waar nodig passen wij het aan en zijn wij klaar om uw zakelijke bijeenkomst succesvol te maken. 

04

Uw event

Afhankelijk van de gelegenheid is onze cateringmanager aanwezig om het event in de juiste banen te leiden. Onze logistieke afdeling zorgt voor transport en de juiste inrichting, de keukenbrigade voor de culinaire invulling en onze cateringmedewerkers bedienen u vlot en gastvrij .

05

Evaluatie

Een korte evaluatie over de aanloop en het event .

Overtuigd?

Wij komen graag met u in contact

Een afspraak maken is altijd vrijblijvend. Mijn naam is Ellen Vork, het team en ik bespreken graag met u de mogelijkheden.

Contact opnemen

Aanmelden voor de nieuwsbrief