Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Privé

Privé events

Partycatering op maat, voor privé events

Offerte aanvragen

Van verjaardagsfeest tot bruiloft, housewarming of kraamfeest, wij komen graag bij u op locatie. U kunt kiezen voor aanlevering van catering tot en met complete verzorging van uw feest inclusief verzorging en inrichting, decoratie, partytenten. U bent te gast in uw eigen huis en kunt hier vertrouwd en zorgeloos genieten van de mooiste momenten.

Cateringservice op privépartijen

Het is telkens weer bijzonder om op de mijlpalen in iemands leven de gastvrijheid te mogen verzorgen. Als cateraar verzorgen wij privépartijen zoals huwelijken of verjaardagen. Omdat onze relaties vaak wat extra zoeken, zijn de partijen eigenlijk altijd maatwerk. Partycatering op maat voor een aangename sfeervolle gelegenheid vol smaak!

Hoe wij dit doen?

At The Party werkt samen met toonaangevende tentenbouwers en facilitaire partners, zoals styling en decorontwerpers, waarmee wij samen zorgdragen voor de beste, mooiste en meest praktische oplossing voor uw behoefte.

01

Kennismaking

Om uw uw privé feest geslaagd te maken komen wij graag te weten welke ideeën, behoeften en doelen u heeft. Tijdens de kennismaking inventariseren wij o.a.:

  • De gelegenheid en thema van uw feest.
  • Wenst u een aanlevering op locatie en wenst u complete verzorging inclusief inzet van onze gastvrije medewerkers.
  • Het beschikbare budget.

02

Creatief voorstel

De kennismaking en de besproken wensen worden vertaald in een creatief voorstel. Met hierin opgenomen de personele inzet, culinaire invulling en inrichting van de locatie. Alles in het voorstel draagt bij aan het realiseren van het doel en gastbeleving.

03

De laatste checks en voorbereidingen

In deze fase draait alles om de laatste details en de puntjes op de i. Samen met u bespreken wij de laatste praktische zaken. Waar nodig passen wij het aan en zijn wij klaar om uw feest succesvol te maken. 

04

Uw event

Afhankelijk van de gelegenheid is onze cateringmanager aanwezig om uw feest in de juiste banen te leiden. Onze logistieke afdeling zorgt voor transport en de juiste inrichting, de keukenbrigade voor de culinaire invulling en onze cateringmedewerkers bedienen u vlot en gastvrij. 

05

Evaluatie

Een korte evaluatie over de aanloop en uw feest. 

Familiedag, verjaardag & reünie

Organiseert u de familiedag op een locatie waar geen catering voorziening aanwezig is, dan zijn wij u graag van dienst! Van een heerlijke lunch met luxe belegde broodjes en wraps, al dan niet verpakt als lunchpakket, picknickboxen, tot aan een koud en warm buffet, of juist een sfeervolle high tea, met scones, sandwiches en zoete lekkernijen. Catering samengesteld geheel maatwerk naar uw wens. De gehele non food mag uiteraard vuil weer retour.

Koude en warme buffetten

Een feestelijk koud en warm buffet is zeer geschikt om uw gasten te laten genieten van een diversiteit van koude en warme gerechten. At The Party levert een uitgebreide diversiteit koude en warme buffetten en thema buffetten. Alle gerechten zijn vers en huisgemaakt, royaal samengesteld en uiteraard wordt rekening gehouden met rekening met persoonlijke en dieet wensen. Voorzien wordt in serviesgoed, bestek en servetten.

Koude en warme borrelgarnituren

At the Party biedt een uitgebreid assortiment koude en warme borrelgarnituren. Van stoere borrelplank, tot luxe amuses en canapés en fingerfood, mini Poké Bowls en een uitgebreid vegetarisch en vegan assortiment.

Overtuigd?

Wij komen graag met u in contact

Een afspraak maken is altijd vrijblijvend. Mijn naam is Ellen Vork, het team en ik bespreken graag met u de mogelijkheden.

Contact opnemen

Voor mevrouw Nieuwenhuis te Delfgauw verzorgden wij met veel plezier een verjaardagsfeest met thema “Alpen “ voor totaal 80 personen.

Voor opdrachtgever MWM Benelux te Rotterdam , jaarlijks de feestelijke BBQ alsmede de catering van een uitgebreid Kerstfeest voor totaal 70 personen.

Voor Houdijk Holland te Vlaardingen verzorgden wij diverse uitgebreide nieuwjaarsrecepties voor 250 personen. Tevens kerstontbijten alsmede de catering van de officiële opening gedurende een tweedaags festijn van het aanvullende splinternieuwe bedrijfspand, waarbij totaal 400 gasten aanwezig waren.

Voor het bruidspaar van Woerkem/ Bikker verzorgden wij een spetterende gardenparty inclusief BBQ.

Voor schildersbedrijf Groenenboom te Rotterdam de jaarlijkse verzorging van het kerstontvangst van de medewerkers  en de feestelijke zomer BBQ .

Aanmelden voor de nieuwsbrief