Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Zakelijk

Zakelijk

Event Catering

Offerte aanvragen

Onze missie is de verwachtingen te overtreffen.
Dat is de kracht van At The Party!

Borrel of receptie

Wij komen graag bij u op locatie!

Een sfeervolle en gezellige borrel of een belangrijke receptie?  Wij helpen u om deze gelegenheid tot een absoluut succes te maken. Belangrijk hierin is het kiezen van de juiste en smaakvolle garnituren en drankjes welke hieraan bijdragen. Gaat u voor stoere borrelplanken met heerlijke fingerfood of voor de oer Hollandse bitterbal? Warme en originele koude borrelhapjes, fingerfood, tapas, sushi of mini poké bowls. Maatwerk en verrassend!

Productpresentatie

En dan is het zo ver: uw productpresentatie. Na alle innovatie en een goede voorbereiding zijn uw klanten, partners en leveranciers te gast om kennis te maken met het nieuwe product en wachten in spanning af. Dit is het moment waarop uw product in de spotlight staat. Alles is perfect op elkaar afgestemd en de juiste ambiance en de culinaire invulling zorgen voor de gewenste sfeer. Het meubilair, decoraties, de bloemen tot aan de hapjes en drankjes, alles sluit aan op uw organisatie. Wij verwerken uw huisstijl op een verrassende manier! Van de kleur van de loper buiten bij het ontvangst tot aan het verwerken of gebruiken van uw producten in combinatie met onze producten. Een thema, onderwerp of boodschap bij uw productpresentatie worden aangevuld door onze creatieve culinaire invulling en stijlvolle inrichting van uw locatie.

Personeelsfeest

Een goed en verrassend personeelsfeest is een terugkerend hoogtepunt, waarbij het bedrijf waardering kan laten blijken aan de medewerkers en kan tegelijkertijd de saamhorigheid worden benadrukt tijdens een geweldig event. Het personeelsfeest is een waardevol evenement met veel betekenis voor het bedrijf.

Zomerfestival

Wij hebben diverse zomerse festivalconcepten voor bijvoorbeeld een borrel met thema zomer, een summerparty of event. Gewerkt wordt met foodtrucks, smokers, braai barbecues, zomerse aankleding, Ibiza decoraties, strandstoelen, hangmatten en zomers entertainment. De mogelijkheden zijn divers. Verras medewerkers en relaties met zomerfestival op het bedrijf.

BBQ arrangementen

At The Party biedt verschillende barbecue arrangementen. Van basic maar origineel, tot zeer uitgebreide thema BBQ’s. Ons Nice Price BBQ Arrangement is er al vanaf 19,95 euro per persoon.

Seminars en trainingen

Seminar, met workshops en lezingen waar deskundigen het gekozen onderwerp behandelen. Een gelegenheid om te netwerken en ervaringen te delen. Alles dient elkaar te versterken: van de gekozen sprekers, food en drinks en de ambiance. Alles draagt bij aan het behalen van uw doelstelling. Een creatieve culinaire invulling die aansluit op uw onderwerp versterkt de beleving van de gast! Een training of workshop geven, om uw medewerkers bij te scholen of klanten te inspireren en informeren over uw product. Juist gekozen catering want een te zware lunch of maaltijd werkt contraproductief terwijl de juiste invulling hiervan de productiviteit verhoogt en bijdraagt aan een effectieve training. Wij komen graag bij u op locatie! Ook voor een inspirerende ontbijtmeeting verzorgen wij verse koffie, thee en een uitgekiend en smaakvol ontbijtassortiment.

Aanlevering van gekoelde dranken, borrelgarnituren, saladeschotels & kaasplateaus

Wenst u een aanlevering voor uw borrel of bijeenkomst?
At The Party kan uiteraard ook aanleveringen verzorgen van food en dranken. Gekoelde dranken pakketten, inclusief gebruik van glaswerk, borrelgarnituren, saladeschotels, kaasplateaus, alles maatwerk naar uw wens samengesteld.

Onze missie is de verwachtingen te overtreffen. Dat is de kracht van
At The Party.

Onze aanpak

Overtuigd?

Wij komen graag met u in contact

Een afspraak maken is altijd vrijblijvend. Mijn naam is Ellen Vork, het team en ik bespreken graag met u de mogelijkheden.

Contact opnemen

NV Irado : compleet verzorgd feestelijk ontvangst tegelijkertijd  op  twee locaties , Op beide locaties werd de plaatselijke Wethouder ontvangen  en waren n oa.. bewoners , inclusief  kinderen  te gast zvoor een informatieve en gezellige  kick off  ter gelegenheid van een introductie van een nieuwe  Irado innovatie .Het betrof een ontvangst van 200 personen.

Feestelijke  catering van ” Het Open Huis  Lloyd’s Register EMEA  ter  gelegenheid van de ingebruik name  van het nieuwe kantoorpand te Rotterdam .  Het betrof een  doorlopend ontvangst van  400- personen, inclusief kinderen.

Voor Gemeente Rotterdam is de catering verzorgd ter gelegenheid van de feestelijke ingebruikname van de 1e tunnelbuis van de Weena tunnel. Het betrof een ontvangst in twee op elkaar aansluitende  programmadelen op twee locaties  inclusief de  officiële handeling in de Weenatunnel , voor respectievelijk 75 en 150 personen.

Voor Masters in Finance werd verzorgd  een compleet verzorgd Zomerevent  voor 70  gasten inclusief een koud en warm zomers buffet.

Catering van een compleet verzorgd feestelijk opleverfeest  van een mooi woningbouw project te Vlaardingen,  e.e.a. in opdracht van Waterweg Wonen , Het aantal te verwachten gasten bedroeg 50 personen.

Aanmelden voor de nieuwsbrief